Tuesday, September 16, 2008

OMG

This is so fun!!! Iza informed me that she's doing yearbook for her beloved hubby.. and tonite i caught my hubby doing this for me.. No wonder la gelak tak ingat ye... wait la.. i'll do his ;-)


me @ 1958


me @ 1962


me @ 1976


me @ 1978


me @ 1996


me @ 2000

Haha.. this is way too cool!!! try this out guys. Which year do you think i have the best look?



6 comments:

Iza wonders... said...

haha..dah try dah...bagus..

The Journey.. said...

aku buat jugak last week.. tp tak sanggup nak post. hahahaha.... abih 1 rumah nye pic aku buat.. but we all plan nak print letak kat album rumah. hahaha...

Moi Suwit a.k.a Mrs Xylan said...

hihi.. dare to publish.. sonok plak tgk.. aku ingat nak try buat image tahun 1978 tu la.. haha amacam?

Iza wonders... said...

hana i like u at 1956 and 1976 :)

Moi Suwit a.k.a Mrs Xylan said...

woit qimie.. selamba la buat...
ader berani tak??

momylilycious said...

bagus betul hubby ko ni hana.. bila ko nak buat untuk dia plak? mcm iza buat kat yad? haha.. sure gempakss...
cute sey muka ko.. aku rasa ko kena buat la rambut era 1996 tu.. cam gurlfren/heroin dlm citer back to the future.. hehehe... ok ler tue!